Zomerse Tea-tox met Kusmi Tea!

Het verhaal van Kusmi Tea begint in 1867 toen Pavel Kousmichoff werkte als bezorger voor een theehandelaar in St. Petersburg (Rusland). De theehandelaar zag direct potentie in Pavel en leerde hem de geheimen van het blenden van thee. Als huwelijkscadeau gaf hij een klein winkeltje waar Pavel Kousmichoff in 1867 zijn theehuis oprichtte. Het succes was onmiddellijk en Kusmi Tea werd al snel de favoriet van de tsaren. In 1917, op de vlucht voor de Russische revolutie, richtte de familie Kousmichoff hun ateliers op in Parijs. Het bedrijf werd in 2003 overgenomen door Sylvain en Claude Orebi. Inmiddels, 150 jaar later, heeft Kusmi Tea meer dan 100 verschillende thee blends en wordt het merk verkocht bij 85 winkels in 35 landen, waaronder bij Babassu!

 

Kusmi Tea bij Babassu

Babassu oprichtster Heidi ontdekte Kusmi Tea tijdens een city trip naar Parijs in 2007 en wist gelijk dat zij deze biologische, natuurlijke en duurzaam thee ook in haar Babassu Boutiques wilde verkopen. Ideaal voor meer energie en extra ontspanning, nadat je een heerlijke beauty behandeling hebt ondergaan in een van onze salons.

           

 

Ontdek de perfecte Kusmi Tea voor jou!

Detox is een iconische blend van maté en groene thee, versterkt door pittige tonen van citroen en citroengras. Perfect om de week mee te beginnen!

Heb je naast een detox ook een opfrisser nodig? Ga dan voor BB Detox. Een blend die de zoete tonen van grapefruit combineert met de geweldige kwaliteiten van groene thee, maté, rooibos en guaraáa.

Toe aan een tropische ontsnapping? Zet een kopje Blue Detox thee! Deze exotische detox thee combineert groene thee, maté en rooibos met de heerlijke smaak van ananas.

Begin iedere dag goed met (een) Boost. Een onweerstaanbare kruidenmix met een combinatie van groene thee en maté. De prominente tonen van kaneel, gember en kardemom geven karakter aan deze blend. De extra boost die nodig is om een drukke dag met energie door te komen!

Geniet van een moment van rust met Be Cool. Deze mix van verbena, zoethout, pepermunt en appel geeft zachtheid die nodig is na een dukke dag.

Voeg wat romantiek toe aan een avondje samen op de bank met Sweet Love. Een verleiding die haast onmogelijk is te weerstaan! Een sensuele mix van zwarte thee en guaraná. Roze peper en kruiden geven het dagelijkse leven extra pit.

 

Ijsthee & Cocktails

Het fijne van de Kusmi Tea is dat alle theeën ook heerlijk zijn om als ijsthee te drinken. Ook kun je er verrukkelijke cocktails mee maken!

           

 

Kusmi Tea is verkrijgbaar in Babassu Amsterdam-Zuid, Den Haag, Leiden en Wassenaar en op onze webshop.

Babassu.nl

Neem contact op met één van onze vestigingen:

Wassenaar : 070 51 15 751 Leiden : 071 5149207 Amsterdam-Zuid : 020 471 5148 Amsterdam Centrum : 020 854 5126 Den Haag : 070 360 89 65