PIXI 'Hello Glow' Treatment

Intensive cleansing + refreshing facial, de nourishing sleep massage brengt je in een flow en we schudden de huid wakker met de H2O skin drink. Go and enjoy your Pixi Glow!

OMOROVICZA - HUNGARIAN MOOR MUD

Een remineraliserende en verstevigende behandeling. De iconische Hungarian Moor Mud-producten zijn rijk aan mineralen uit de thermale bronnen van Hongarije. De klassieke Hongaarse massage is een ware work out voor het gezicht en zorgt voor directe lifting en versteviging.

NATURA BISSÉ - DIAMOND GLOWING

Voor structuurverbetering en verheldering van de huidskleur door een combinatie van o.a. een intensieve peeling en het Diamond Glowing Mask.

NATURAL BEAUTY - Green, Greener, Greenest

Een groene behandeling op maat met één van onze organic brands.

NATURA BISSÉ - MULTI-SENSORIAL LIFTING

Voor ontspanning van de mimiek en lifting van de huid. Na een dieptereiniging met Glyco 3 Peel volgt een combi van meerdere massagetechnieken met een mix van aroma's. Voor een optimale huidconditie én pure ontspanning dankzij de Diamond-producten.

PERRICONE MD - THE POWER OF 3 (INSTANT FACELIFT)

Snelle en zichtbare lift van de huid dankzij de combi van Micro Current Jowl Lift, bindweefselmassage en de anti aging-technologie van Perricone MD. Incl. oppervlakte reiniging, epileren en het detox chloroplasma mask.

NATURA BISSÉ - THE CURE

Voor detox en structuurverbetering van de huid. Glyco 3 Peel en Enzym Therapy zorgen voor een high intensive peeling. Ter afsluiting een ontspannende drukpuntmassage en lymfedrainage. Geen epileren.

NATURA BISSÉ - RADIANCE (CUSTOM MADE)

Na een analyse van je huid, kiezen we samen de meest geschikte behandeling: Oxygen: herstelt de vermoeide huid en verheldert. Hydro: optimaliseert de vochtbalans. Stabilizing: reguleert de talgproductie. Comfort: kalmeert roodheid van de droge en gevoelige huid. Inclusief ontspannende gezichtsmassage.

DERMALOGICA - TEENAGE SKIN

Jonger dan 20? Na de dubbele reiniging, scrub, verwijdering van onzuiverheden en een masker, ziet je huid er weer fris, schoon en gezond uit. Geen epileren.

NATURA BISSÉ - VIT.C BOOST

Stevige energie-boost voor de huid met antioxidanten uit geconcentreerde vitamine C. Verheldert en herstelt de structuur. Het Soufflé Mask hydrateerd en stimuleert de collageenproductie.

NATURA BISSÉ - ESSENTIAL SHOCK (3D Collagen)

Gaat vroegtijdige huidveroudering tegen, verstevigt intensief met een cocktail van essentiele voedingsstoffen, triple collagen en isoflavonen. Voor een stevige, frisse, rustige huid met meer volume.

PERRICONE MD - TOTAL REFIRM

Complete treat voor herstel van de jeugdige teint en veerkracht van de huid. Dankzij gebruik van Re:Firm, DMAE Pads en Neuropeptiden ligt de focus op verbetering van de contouren en het volume van de huid. Met ontspannende massage. We ronden de behandeling af met de No Makeup Skincare-producten.

PERRICONE MD - COLD PLASMA

Cold plasma is het 'hero product' van Perricone MD. Verstevigt, kalmeert en verbetert de huidstructuur. Met reiniging, bindweefsel- en cool down-massage van gezicht, nek en schouders. Extra aandacht voor hals en kaaklijn met Cold Plasma Sub D.

DERMALOGICA - PERFECT SKIN

Na een huidanalyse kiezen we samen de optimale productlijn. Met intensieve gezichtsmassage en een hand- of voetmassage tijdens het masker.

PERRICONE MD - INSTANT DETOX

Intensieve reiniging en ontspannende massage. Aansluitend het detox Chloro Plasma Mask. Ook zeer geschikt voor de acnéhuid.Wassenaar : 070 51 15 751 Leiden : 071 5149207 Amsterdam : 020 471 5148