Santa Maria Novella - The Signature Treatment

Exclusieve behandeling met de authentieke producten van Officina Profumo Farmaceutica di Santa Maria Novella. De ambachtelijke producten worden vervaardigd op basis van biodynamisch geteelde kruiden en bloemen.

Aromatherapy Associates - The Ultimate Aromatherapy Facial

De ultieme behandeling met een combinatie van pure essentiële oliën en plantenextracten, uitgevoerd met unieke massagetechnieken. Aangepast aan de persoonlijke huidbehoeftes.

Perricone MD - High Potency

Een complete treat voor herstel van de jeugdige uitstraling en veerkracht, afgestemd op de persoonlijke huidconditie.

Natura Bissé - Inhibit Facelift

Minimaliseert expressielijntjes d.m.v. een zeer krachtige cocktail van actieve ingrediënten en transformeert de conditie van de huid. De huid verheldert, verstevigt en vernieuwd.

Natura Bissé – Diamond Life Infusion Ritual

Voor ontspanning van de mimiek en lifting van de huid. Na een dieptereiniging met Glyco 3 Peel volgt een combi van meerdere massagetechnieken met een mix van aroma's. Optimale huidconditie én pure ontspanning dankzij de Diamond-producten.

Tata Harper - Green, Greener, Greenest

100% natuurlijke, effectieve, non toxic behandeling.

Zonder peeling €80,00
 

Pixi - Hello Glow Treatment

Peel, hydrate,relax... glow & go! Deze treat is speciaal ontwikkeld voor de jeugdige huid tot 25 jaar. PIXI-producten zijn op basis van botanische ingrediënten.

Perricone MD - The Power of 3 (Instant Facelift)

Snelle en zichtbare lift van de huid, dankzij een combi van bindweefselmassage, Micro Current Jowl Lift, en het Detox masker van Perricone MD.

Natura Bissé - The Cure

Voor detox en structuurverbetering van de huid. Glyco 3 Peel en Enzym Therapy zorgen voor een een zeer intensieve peeling. Ter afsluiting een ontspannende drukpuntmassage en lymfedrainage.

Natura Bissé - Radiance (Custom made)

Na een analyse van je huid, kiezen we samen de meest geschikte behandeling:

Oxygen: herstelt de vermoeide huid en verheldert.
Hydro: optimaliseert de vochtbalans.
Stabilizing: reguleert de talgproductie.
Comfort: kalmeert roodheid van de droge en gevoelige huid.
   

Dermalogica - Teenage skin

Jonger dan 20? Na de dubbele reiniging, scrub, verwijdering van onzuiverheden en een masker, ziet je huid er weer fris, schoon en gezond uit. Zonder epileren.

Natura Bissé - Vit.C Boost

Stevige energie-boost voor de huid met antioxidanten uit geconcentreerde vitamine C. Verheldert en herstelt de structuur. Het Soufflé Mask geeft een sterke hydratatie.

Natura Bissé - Essential shock (3D Collagen)

Gaat vroegtijdige huidveroudering tegen en verstevigt intensief met een cocktail van essentiele voedingsstoffen, triple collagen en isoflavonen. Voor een stevige, frisse, rustige huid met meer volume.

Perricone MD - Cold plasma

Cold Plasma is het 'hero product' van Perricone MD. Verstevigt, kalmeert en verbetert de huidstructuur. Reiniging, bindweefsel- en cool down-massage van gezicht, nek en schouders. In deze behandeling schenken wij extra aandacht aan hals- en kaaklijn.

Dermalogica - Perfect skin

Na een huidanalyse kiezen we samen de optimale productlijn.Babassu.nl

Neem contact op met één van onze vestigingen:

Wassenaar : 070 51 15 751 Leiden : 071 5149207 Amsterdam : 020 471 5148 Den Haag : 070 360 89 65