Natura Bissé - Inhibit Face-Lift

De ultieme liftende behandeling gebaseerd op de geavanceerde Inhibit-lijn van Natura Bissé. Geeft de huid een intensieve ‘injectie’ met krachtige ingrediënten, die zichtbaar expressielijntjes en rimpels verzachten en de conditie en uitstraling van de huid verbeteren. Een perfect alternatief voor óf een goede aanvulling op een medisch cosmetische behandeling.

Natura Bissé – Diamond Life Infusion Ritual

Voor ontspanning van de mimiek en lifting van de huid. Na een dieptereiniging met Glyco 3 Peel volgt een combi van meerdere massagetechnieken met een mix van aroma's. Voor een optimale huidconditie én pure ontspanning dankzij de Diamond-producten.

Tata Harper - Green, Greener, Greenest

100% natuurlijke, effectieve, non toxic behandeling.

Add On: Multi Acid Peeling €22,50
 

Pixi 'Hello Glow' Treatment

Peel, hydrate,relax... glow & go! Voor de jeugdige huid tot 25 jaar.

Perricone MD - The Power of 3 (Instant Facelift)

Snelle en zichtbare lift van de huid dankzij de combi van Micro Current Jowl Lift, bindweefselmassage en de anti aging-technologie van Perricone MD. Incl. oppervlakte reiniging, epileren en het detox chloroplasma mask.

Natura Bissé - The Cure

Voor detox en structuurverbetering van de huid. Glyco 3 Peel en Enzym Therapy zorgen voor een high intensive peeling. Ter afsluiting een ontspannende drukpuntmassage en lymfedrainage. Geen epileren.

Natura Bissé - Radiance (Custom made)

Na een analyse van je huid, kiezen we samen de meest geschikte behandeling: Oxygen: herstelt de vermoeide huid en verheldert. Hydro: optimaliseert de vochtbalans. Stabilizing: reguleert de talgproductie. Comfort: kalmeert roodheid van de droge en gevoelige huid. Inclusief ontspannende gezichtsmassage.

Dermalogica - Teenage skin

Jonger dan 20? Na de dubbele reiniging, scrub, verwijdering van onzuiverheden en een masker, ziet je huid er weer fris, schoon en gezond uit. Geen epileren.

Natura Bissé - Vit.C Boost

Stevige energie-boost voor de huid met antioxidanten uit geconcentreerde vitamine C. Verheldert en herstelt de structuur. Het Soufflé Mask hydrateerd en stimuleert de collageenproductie.

Natura Bissé - Essential shock (3D Collagen)

Gaat vroegtijdige huidveroudering tegen, verstevigt intensief met een cocktail van essentiele voedingsstoffen, triple collagen en isoflavonen. Voor een stevige, frisse, rustige huid met meer volume.

Perricone MD - Cold plasma

Cold Plasma is het 'hero product' van Perricone MD. Verstevigt, kalmeert en verbetert de huidstructuur. Reiniging, bindweefsel- en cool down-massage van gezicht, nek en schouders. Extra aandacht voor hals en kaaklijn met Cold Plasma Plus+ Neck & Chest.

Dermalogica - Perfect skin

Na een huidanalyse kiezen we samen de optimale productlijn. Met intensieve gezichtsmassage en een hand- of voetmassage tijdens het masker.

Perricone MD - Perfect match

Een complete treat voor herstel van de jeugdige uitstraling en veerkracht, afgestemd op de persoonlijke huidconditie. Hydrogen: herstelt vocht en energie balans. Pre:Empt: herstelt de jeugdige teint en verhoogt de weerstand CBx: de perfecte heren treat Hypo allergenic: voedt en herstelt de fdroge gevoelige huid Voor de dames ronden we de behandeling af met de No Makeup Skincare producten.Babassu.nl

Neem contact op met één van onze vestigingen:

Wassenaar : 070 51 15 751 Leiden : 071 5149207 Amsterdam : 020 471 5148 Den Haag : 070 360 89 65