Babassu Blading

Wat is microblading?

Microblading vult, vormt en kleurt de natuurlijke shape van de wenkbrauw. Hiermee worden kleine imperfecties in de wenkbrauw verminderd. Mircoblading is semi-permanent make up. Doordat er op de bovenste huidlaag gewerkt wordt geeft het een natuurlijker effect dan permanent make up. De intensiteit van de kleur neemt af waardoor je het jaarlijks bij moet houden. Maar de kleurechtheid houdt aan maar wordt minder intens.

Hoe werkt microblading?

Met een manuele pen met daarin ultrafijne steriele naaldjes, worden er kleine ‘strokes’ gezet. De naaldjes worden in de inkt gedoopt en vervolgens worden deze pigmenten in een vegende en vloeiende beweging aangebracht in de epidermis (opperhuid). Deze ‘strokes’ bootsen natuurlijke haartjes na en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden.

De semi-permanent make up wordt in 2 behandelingen aangebracht.

Is microblading pijnloos?

Het is helaas niet volledig pijnloos maar uiteraard ervaart iedereen dit anders. Wij adviseren om vooraf een verdovende crème om de wenkbrauw aan te brengen. Deze crème kan bij het boeken van de afspraak ook door ons verstrekt worden.

Hoe lang blijft microblading zitten?

De microblading moet je jaarlijks bijhouden om het gewenste resultaat te behouden.

Waarom kiezen voor microblading?

  • Natuurlijk resultaat
  • Aanvulling op kleine imperfecties van de wenkbrauw
  • Langdurig effect

Prijs: € 295 voor 2 behandelingen (alleen bijwerken €150)

Wil je ook een Babassu Blading treatment?

Bel dan gauw naar onze salon in Leiden en plan een afspraak in!

Babassu Leiden, Nieuwe Rijn 60

Tel: 071-5149207

Contact winkels

Babassu.nl

Neem contact op met één van onze vestigingen:

Wassenaar : 070 51 15 751 Leiden : 071 5149207 Amsterdam-Zuid : 020 471 5148 Amsterdam Centrum : 020 854 5126 Den Haag : 070 360 89 65