Algemene voorwaarden cadeaukaart

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het verkrijgen, in bezit hebben en het gebruik van de cadeaukaart welke door Babassu Leiden en Amsterdam B.V gevestigd te Leiden, Babassu Den Haag B.V. gevestigd te Den Haag en Babassu Wassenaar B.V. gevestigd te Wassenaar wordt uitgegeven. Alle voorgenoemde B.V.’s worden verder Babassu genoemd.
 2. Deze algemene voorwaarden voor de cadeaukaart kunnen door Babassu worden gewijzigd. Raadpleeg daarom vóór het gebruik van de cadeaukaart de voorwaarden nogmaals op onze site.
 3. De cadeaukaart schaft u aan in onze winkels of via www.babassu.nl. Standaard staat er géén saldo op de kaart. Bij de kassa wordt het saldo opgewaardeerd voor elk gewenst bedrag van € 2,50 tot € 300,00.
 4. De cadeaukaart is te gebruiken voor het betalen van producten of behandelingen in onze winkels:
  Babassu Leiden, Nieuwe Rijn 60, 2312 JH Leiden.
  Babassu Amsterdam, Cornelis Schuytstraat 40, 1071 JK Amsterdam.
  Babassu Den Haag, Dagelijkse Groenmarkt 30, 2513 AL Den Haag.
  Babassu Wassenaar, Langstraat 13-15, 2242 KJ Wassenaar.
 5. De cadeaukaart is niet te gebruiken voor aankopen via www.babassu.nl.
 6. Het saldo op de cadeaukaart is onbeperkt geldig.
 7. Bij gebruik van de kaart wordt aan de kassa van Babassu het aankoopbedrag van het saldo van de cadeaukaart afgeschreven. Het saldo is ook in delen te gebruiken.
 8. De cadeaukaart dient fysiek aanwezig te zijn voor het doen van een betaling hiermee.
 9. Bij onvoldoende saldo op de kaart voor de aankoop kan het restant uitsluitend worden aangevuld met overige in de winkel geaccepteerde betaalmethoden, zoals cash, PIN en diverse creditcards.
 10. Indien van de cadeaukaart door een technische storing in de winkel geen saldo afgeschreven kan worden, dient de aankoop op een andere manier te worden voldaan. Uiteraard blijft het saldo dan op de kaart aanwezig voor later gebruik.
 11. Het (rest)saldo op de cadeaukaart is niet inwisselbaar tegen contanten.
 12. Indien er onduidelijkheid ontstaat over het saldo op de cadeaukaart, dan wordt het saldo en het overzicht van de mutaties opgevraagd bij Babassu. Deze gegevens zijn doorslaggevend.
 13. De cadeaukaart is voorzien van een unieke code. Aan de hand daarvan is het saldo op te vragen bij de kassa in de winkel, of via deze site.
 14. Babassu aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van de kaart, misbruik dan wel frauduleus handelen van welke aard dan ook, tenzij bij misbruik sprake is van grove schuld of nalatigheid van Babassu.
 15. Op deze algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 16. Neem voor vragen over de cadeaukaart contact op met Babassu. Zie contactgegevens op onze site.

Babassu.nl

Neem contact op met één van onze vestigingen:

Wassenaar : 070 51 15 751 Leiden : 071 5149207 Amsterdam-Zuid : 020 471 5148 Amsterdam Centrum : 020 854 5126 Den Haag : 070 360 89 65