behandeling_face

Babassu Face

 


 

Onze gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met Perricone MD, Dermalogica of Natura Bissé. Kies het merk dat het beste bij je past of laat je door ons adviseren.

Perricone MD

 

 

Wake up call (kalmerend, vitaliteit):

De Hypoallergenic-producten hebben een kalmerende werking en geven je huid een wake up call. De neuropeptiden remmen ontstekingen in de cellen en herstellen de natuurlijke weerstand. Reiniging, ontspannende gezichtsmassage met Cold Plasma en Peptiden-complex en cooling down met lymfedrainage. Inclusief epileren.

60 min. € 79,- geef dit aan iemand cadeau

 

 

Cold Plasma (gezicht, hals en decolleté):

Gaat de meest zichtbare tekenen van veroudering tegen, zoals rimpels, grove poriën, roodheid, droogte en verlies van stevigheid en uitstraling. De verstevigende en structuurverbeterende behandeling bevat een reiniging, bindweefselmassage met o.a. Cold Plasma en vervolgens klassieke massage van gezicht, nek en schouders. Extra aandacht voor halspartij en kaaklijn met Cold Plasma Sub D. Inclusief epileren.

90 min. € 133,- geef dit aan iemand cadeau

 

 

Deep Wrinkle (anti-aging):

Onmiddellijk en zichtbaar resultaat dankzij gebruik van de gepatenteerde Neuropeptide-lijn van Dr. Perricone. De diepere schade in de huid en verouderingsverschijnselen zoals volumeverlies van de ondersteunende huidlagen, worden aangepakt met een bindweefselmassage met Acyl-Glutathione en het Deep Wrinkle Serum. Vervolgens een klassieke massage met de Neuropeptide Facial Conformer. Cooling down met Cold Laser bevordert de aanmaak van collageen en elastine. Cold Plasma Sub D en Firming Neck Therapy zorgen voor verbetering van halspartij. Inclusief epileren.

105 min. € 155,- geef dit aan iemand cadeau

 

 

Dermalogica

 

 

Basic Skin:

Een behandeling op maat. Na een analyse wordt in overleg met de specialiste bepaald waar de huid behoefte aan heeft. Afhankelijk van huidtype/huidconditie wordt bepaald met welke productlijn wordt gewerkt.

Alleen in Leiden

60 min. € 69

 

 

Relaxed Skin:

Toe aan een time out? De basisbehandeling wordt aangevuld met een intensief serum en een uitgebreide massage van gezicht, schouders en hoofdhuid. Tijdens het masker onderga je een hand- of voetmassage.

Alleen in Leiden

90 min. € 88 

 

 

Perfect Skin:

Na een huidanalyse, wordt in overleg met de specialiste bepaald met welke producten gewerkt gaat worden voor het beste resultaat. Per huidtype en -conditie kan de behandeling daarom variëren. Tijdens het masker onderga je een hand- of voetmassage. Inclusief epileren.

Alleen in Amsterdam

90 min. € 88,- geef dit aan iemand cadeau

 

 

 

Teenage Skin:

Jonger dan 20? Deze intensieve behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, scrub, verwijdering van onzuiverheden en een masker.

45 min. € 49,- geef cadeau knop

 

 

Natura Bissé

 

Essential Shock (stevigheid):

Na een glycopeeling met 50% fruitzuurextract worden onzuiverhedenverwijderd. Dan volgt de Essential Shock: een ampul met krachtige werkstoffen. De combi van lymfedrainage, klassieke- en bindweefselmassage stimuleert de natuurlijkeaanmaak van collageen en zorgt voor een stralende en stevige huid. Inclusief epileren.

90 min. € 138,- geef dit aan iemand cadeau

 

 

Vitamin Boost:

Deze herstellende, voedende behandeling begint met een milde reiniging. Tijdens de gezichtsmassage wordt gewerkt met vitamine C concentraat met anti-oxidante werking. Afsluitend een verfrissend ananasmasker. Inclusief epileren.

60 min. € 79,- geef dit aan iemand cadeau

 

 

Diamond:

Na het ontspannende openingsritueel volgt een glycopeeling met 50% fruitzuurextract. Tijdens de combi van de lymfedrainage, klassieke en bindweefselmassage wordt de huid gevoed met de krachtige werkstoffen uit de Diamond- en Inhibit-serie, de meest intensieve anti aging-producten van Natura Bissé. De finishing touch met de Diamond Frozen DNA-stick geeft de huid een enorme energie boost. Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur (3 behandelingen € 450). Inclusief epileren.

Alleen in Amsterdam

120 min. € 168,-

 

 

Dr. Sebagh

 

 

Break Out:

 

Dé behandeling tegen acné. Een grondige dieptereiniging met de producten van de Break Out-serie, gevolgd door het Deep Exfoliating mask, een shiatsu-drukpuntmassage en een anti-pollutionmask.

Alleen in Amsterdam

60 min. € 80,-

 

Babassu is importeur van Perricone MD, Memo en Molton Brown.